společenství mládeže farnosti Petrovice u Karviné

Mladofarnická Vánočka!

7. 12. 2011 19:26
Rubrika: Nezařazené | Štítky: 2011

Mladofarnická Vánoční Akcička!

Tak tak a ne jinak! Už se nám to blíží, vážení... Tak abychom se na to mohli náležitě připravit, něco málo, co už tak asi je známo :

Velevážená kolegyně Lenička Rade. nabídla komnaty rodinného sídla k tomuto každoročně jednomu z nejoblíbenějších setkání... Dobre, no ni? :) (případné dotazy na ni ;))

Davča se už psychicky smířil s myšlenkou, že si kapečke přivstane (Davčo, budeš mít aspoň plusové bodíky do adventního rejstříku dobrých skutků ;)) a 23.12. připeláší se všeckými ostatními milými návštěvníky, co se jen k Lenči vejdou :))

Přibližný počátek by se prozatím odhadoval na 15:30 hod SEČ (až tu tež máme nějaké selské prvky ;)).

Vzhledem ke každoroční inflaci a podpoře průmyslu a obchodu v době krize se přibližná hudnota Niespodzanki zvyšuje k 60Kč.

JIž tradiční Festival veselé orchestriální hudby nechť je zachován a každý příchodší je k aktivní účasti tohoto programu srdečně zván (či spíš povinně zavázán O:-))! Tož berte, co unesete, co vydává zvuky, rachoty či šumy - fantazii se meze nekladou!

A jak už jsem tu něco povídala o nějakých vidláckých rysech, když už na tej vesnici mieszkamy, tak jsem tak přemýšlela, co zabékáme a tuž napadllo mě si zaRolnikovat, co vy na to? :) "...kdopak vám dal hlas - kašpárek maličký a nebo děda Klaus..." nebo tak nějak ;) (v případě zájmu zveřejním notové zápisy ;))

A hlavně! Cukrovíííí! Jelikož to výjimečně budem mít až tak na předdveří ŠD, tak degustační část programu bude velice pestrá :)).

Petrovická Farovní Mláďata, přátelé FM a všichni, kdož máte chuť a čas! Neváhejte, nasaďte beranice a vydejte se Mladofarnické Vánočce 2011 vstříce!

Zobrazeno 1046×

Komentáře

lucy

Moňa ty jsi zkrátka vždycky o krok napřed, o level výš :-D

Moňa

Tak podle zatím dostupných informací nás v pátek navštíví i Janička Tom :)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková