společenství mládeže farnosti Petrovice u Karviné

Jak to bude asi tak vyzerat...

22. 10. 2012 22:36
Rubrika: Nezařazené

Zahajovací fajnovou Furečku máme úspěšně zasebou (pamatujme, mládežníci, na svá odvážná předsevzetí! O:-)) a vydáváme se hledět v dál k novým dalším setkáváním. A co se tak bude dít?

 

Nestárnoucími hitovkami nadále zůstává neurčená klábosice, cosik na žízeň, případně i na hladovku, modlitbička, hudební sekce a pro odvážné i následný úklidek :)).

 

Novinkou na programu by se měl stát nový blok FuroPlot (Furomladovská plotkora) aneb 7 zajímavých novinek ze světa církévního, křesťanského, co se nás věřících určitým způsobem dotýká - papa-Ratzi, tipy na knižní edice či výlety, podpultové informace o blížícím se koncilu, politické kauzičky, zkrátka co se za ten měsíc událo či se chystá a stálo by za to to pustit víc do povědomí atd ;). Inspirací můžou být stránky proglas.cz či katyd.cz či uplně jiné, co komu cestou cvrnkne do nosu ;).

 

Dále si každý postupně vybere nějaké tématko ze Žďárského prográmku - název přednášky, který ho zaujal (a nebyl na něm, ať si trochu více rozšíříme obzory ;)) a způsobem a  směrem, jaký ho zajímá, si připraví určitý úvod, zasvěcení do problematiky (jak to chápe, cití, vidí, slyší, čmuchá...), načež by nás počastoval záludnými otázkami do pranice, tedy do diskuze, úkoly... Zda-li by ho napadlo nějaké propojení s úryvkem z Bibliosu či podobně frajerské knihy, nechť nechá projevit své vnitřní trhnutí a jde do toho ;).

 

Nakonec by jsme si dali nějakou oddychovku, ať furt tež jen duchovně nerobime - nejblíže máme asi konečně tu FM Informačnu tabulu a dále uvidíme (ale asi se to tak samo nastřádá - možno zas jakysik Orbis Pictus či Bible hrou pro menší špunty, jak jsme kdysi už dělali ty veselé úkoly, jako křížovečky a pod; Vánočka; Zádička; Plevelička; Rozlučička...)

 

CO vy na to, pozemští kolegové?

Která krásná duše započne (inovacím a novým ideám a pohledům se meze nekladou) tuto staronovou programovou sestavu?? A taky otázečka kdy že ;) - hodil by se vám termín 10.11.2012 od 15h řekněme?

 

Furce Mlodych a jejim členům a příznivcům na ZDAR! :)

Zobrazeno 578×

Komentáře

Leenikk

Ha! První komentář!!! :D Dobře já, to se mi jen tak nepoštěstí, většinou píšu jako poslední. Se vším samozřejmě souhlasím, i s datem, však jsme ho taky spolu vymýšlely :P

Moňa

Dobře ty, Leniku, možná ještě nejsi tak ztracený signálovský případ :P

Těšando na sobotku! :)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková